Meedoen?

Wil je op de hoogte blijven? meehelpen? Heb je iets te melden of heb je een goed idee? Dat horen we graag! Er zijn meerdere mogelijkheden om betrokken of actief te worden.

Op elke locatie is een vrijwilligersteam actief dat regelmatig de plek naloopt, het zwerfvuil verwijdert en helpt bij het beheer en klein onderhoud. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde locatie adopteren waar je vaak langs komt. Ook zijn er af en toe klussendagen en ca 10x per jaar gaan we met een bootje alle locaties af.

Omdat het om veel locaties gaat, kunnen we zeker nog meehelpers gebruiken. Gewoon een oogje in het zeil houden is ook fijn. Hoe meer ogen, oren en handen hoe lichter het werk. En hoe beter het resultaat. We zijn ook heel blij als je een leuk berichtje wil schrijven of mee wil helpen de website, Facebook en Twitter te verbeteren. Of op een andere wijze bij wil dragen.
Samen maken we dit project tot een succes. Een goed voorbeeld voor anderen. Zodat gemeente en waterschap de maatregelen ook op andere plaatsen gaan toepassen.

contact

Belangstellenden kunnen contact opnemen met email hidden; JavaScript is required
Onder vermelding van je naam, mailadres, tel en waar je belangstelling naar uitgaat.
Ook als je geïnformeerd wilt blijven over de voortgang van het project, kun je dit kenbaar maken.

Actuele berichten en meldingen lopen ook via Facebook en Twitter. Deel ze met je contacten.


terug naar begin